Persu is reseller van Saved by Design werkkleding. Met Saved by Design bieden wij u duurzame, 100% recyclebare, werkkleding.

Lees hieronder hoe Persu u kan helpen met het verduurzamen van uw bedrijfskleding.

Saved by Design

Saved by Design is een samenwerking tussen Tricorp en textielinnovatiebedrijf Dutch Awearness. Alle kleding van Saved by Design is gemaakt van hoge kwaliteit, 100% herbruikbaar textiel. De afvalproductie wordt hiermee geheel geëlimineerd. Bovendien is het gehele productieproces van Tricorp kleding Fair Wear gecertificeerd

Met Saved by Design beschermt u niet alleen uw werknemers, u draagt bij aan een veiligere, schonere wereld voor iedereen.

DA-Inside-logo

TRICORP_WORKWEAR

fair-wear-foundation-logo

COLLECTIE & SERVICES

Met de Saved by Design collectie biedt Persu at Work u een ruime keuze aan verschillende soorten workwear, variërend van jassen, T-shirts en poloshirts tot een uitgebreide keuze aan High Visibility kleding.
Download hieronder de lookbooks voor een overzicht van de collectie en prijzen.

JASSEN – T-SHIRTS – POLOSHIRTS

unishorebedrijfskleding-nl-aanbieding-tricorp-tmp-2000-midi-parka-TMP2000-zwart        PP200navy    tricorp-fleece-vest-flv320-rood

HIGH VISIBILITY

tricorp-workwear-cap-reflectie-tcp2000        tricorp-workwear-veiligheidsvest-en471        imagesZSSMJYOQ

Awearness flowchart

Circulaire Keten

Na gebruik wordt de kleding teruggebracht in de circulaire keten waar het als grondstof dient voor een nieuwe, hoogwaardige lijn van stijlvolle pakken. Dankzij het Circular Content Management Sytem (CCMS) van Dutch Awearness, worden alle materialen en producten gevolgd in de circulaire keten. Middels het CCMS krijgt u een gedetailleerd inzicht in de milieu-impact van uw bedrijfskleding kunt u elke stap in het verhaal van het product op de voet volgen.

Lees hier meer over Dutch Awearness.

Infinity

De kleding van Saved by Design worden gemaakt van Infinity: een hoge kwaliteit 100% polyesterstof die geschikt is voor uiteenlopende doeleinden. Tijdens het productie proces van Infinity wordt 50% minder water gebruikt en 20% minder CO2 uitgestoten. Daarnaast is er GEEN sprake meer van afval omdat Infinity 100% herbruikbaar is.

Elimineer afval.