Persu is de trotse preferred reseller van WearEver DA Inside corporate wear. Met WearEver bieden wij u duurzame, 100% recyclebare, zakelijke bedrijfskleding bij uitstek geschikt voor formele diensten.

WearEver DA Inside

WearEver DA Inside ontwerpt en produceert stijlvolle pakken van 100% recyclebaar textiel ontwikkeld door textielinnovatiebedrijf Dutch Awearness.
WearEver DA Inside wil bijdragen aan een schonere, eerlijkere wereld. De huidige ‘take-make-dispose’-manier van textielgebruik is simpelweg niet meer houdbaar. De kledingindustrie staat aan de vooravond van een nieuwe revolutie. Het is tijd voor een nieuwe, circulaire manier van textielgebruik

 

Lees hieronder hoe Persu at Work u kan helpen met het verduurzamen van uw bedrijfskleding.

WearEver1

COLLECTIE & SERVICES

De WearEver DA Inside collectie bestaat uit een hoogwaardige lijn van stijlvolle pakken. Alle elementen van de collectie kunnen voor u op maat worden gemaakt. Wij bieden u een breed aanbod van verschillende duurzame voeringen, kleuren, garens en fournituren.

  • Tot tien personen kunt u pakken bestellen uit de vaste collectie.
  • Vanaf tien personen kunt u gebruik maken van ons ‘Mix & Match’-programma waarbij u vrije keuze heeft uit alle bestaande patronen, kleuren, voeringen, garens, fournituren en andere details.
  • Bij een bestelling vanaf 50 personen biedt Persu at Work u de mogelijkheid om een geheel eigen lijn te ontwerpen die geheel op uw wensen is afgestemd.

Op die manier stellen we de perfecte kledinglijn voor uw bedrijf samen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend orienterend gesprek over het verduurzamen van uw bedrijfskleding.

ROX_8772

ROX_9043

ROX_9041

ROX_8645

Awearness flowchart

Circulaire Keten

Na gebruik wordt de kleding teruggebracht in de circulaire keten waar het als grondstof dient voor een nieuwe, hoogwaardige lijn van stijlvolle pakken. Dankzij het Circular Content Management Sytem (CCMS) van Dutch Awearness, worden alle materialen en producten gevolgd in de circulaire keten. Middels het CCMS krijgt u een gedetailleerd inzicht in de milieu impact van uw bedrijfskleding kunt u elke stap in het verhaal van het product op de voet volgen.

Lees hier meer over circulaire economie.

Infinity

De pakken van WearEver DA Inside worden gemaakt van Infinity: een 100% polyesterstof die aanvoelt als hoogwaardige wol. Tijdens het productie proces van Infinity wordt 50% minder water gebruikt en 20% minder CO2 uitgestoten. Daarnaast is er GEEN sprake meer van afval omdat Infinity 100% herbruikbaar is.

Elimineer afval.